ОвенПрочетете ощеАко сте имали съмнения през последните няколко  дни,  непременно

...
ОвенПрочетете ощеАко сте имали съмнения през последните няколко  дни,  непременно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 ноември: Дева- прекъснете динамиката, Риби- бъдете позитивни

Овен
Прочетете още
Ако сте имали подозрения през последните няколко  дни,  безусловно ще би трябвало да ги разсеете, преди да са се трансформирали в същински проблеми. Абсолютно не можете да позволите на никого да забележи вашето съмнение. Би било по-подходящо да делегирате някои задания на други хора, с цел да сте по-свободни и по-малко склонни към  комплициране.

 

Телец

Имате позитивни сили през този ден, с помощта на които сигурно имате предимство  пред останалите, само че би трябвало по-добре да се погрижите за персоналните си връзки, вместо да ги оставяте да изгният. Семейните в действителност би трябвало да се постараят повече да се опознаят, даже и да са дружно отдавна, защото има неща, които може да са пропуснали и би било добре да опознаят.

 

Близнаци

Така или другояче ще намерите това, което търсите отдавна, а точно по-голяма непоклатимост. Малцина са толкоз упорити и целенасочени като вас, поради  което постоянно успявате във всеки собствен план, от най-простия до най-революционния. Всички ще разчитат на вас, тъй като имат цялостно доверие във вашите качества.

 

Рак

Няма по-добър метод да вземете решение и да го приложите за нула време от това да докажете, че сте прави. Някои хора ви одобряват за даденост тъкмо заради тази причина,  защото множеството от концепциите, които сте имали, в никакъв случай не ги довеждате до осъществяване. Не можете да обвинявате тези, които непрекъснато ви връщат обратно, най-малко не постоянно.

 

Лъв

Днес ще бъдете все по-ориентирани към нови хоризонти. Опитайте се обаче да придадете нужното значение и на персоналните връзки,  тъй като хората към вас не постоянно харесват вашето дистанцирано отношение или това, което наподобява по този начин. Помислете на първо място върху този аспект.

 

Дева

Днес ще предпочетете да вземете някои много комфортни решения, защото усещате цялата отмалялост от последните няколко дни. Не е нужно да се чувствате отговорни за това, всъщност  би трябвало да сте признателни, че можете да разберете по кое време е време да прекъснете динамичността.

 

Везни

Настроението ви ще пострада от някои дефекти през днешния ден. Ако се притеснявате за сантименталната връзка, пробвайте се да се поставите на страната на другия, с цел да разберете какво можете да извършите, с цел да я възстановите. Вие сте доста съпричастни, затова можете да разберете  през какво минават хората в такива трагични обстановки.

 

Скорпион

Двойките би трябвало да бъдат гъвкави, както към сътрудниците, по този начин и към членовете на фамилията, в  противоположен случай в действителност рискуват да провокират война без причина. Необвързаните могат да бъдат доста удовлетворени от положението си, повече от всеки път през днешния ден,  тъй като ще се усещат свободни да изпитат това чувство за независимост, което им е липсвало.

 

Стрелец

Най-после можете да отчетете някои резултати, защото в този ден ще сте предразположени да свършите тъкмо онази част, която ви липсва и която сте влачили дълго време. Всички ще се гордеят с вас. Не започвайте да спорите за дребни проблеми. Те обаче ще бъдат позволени по-късно, когато обстановката се стабилизира.

 

Козирог

Двойките в действителност би трябвало да създадат нещо различно  от нормално, в противоположен случай ще се окажат, че нямат какво да си кажат и ще се гледат по този начин, като че ли не се познават. От време на време би трябвало да варирате. Необвързаните няма да би трябвало да обръщат прекалено много внимание на дребните неща, в противоположен случай ще се окажат ненаситни в желанията си.

 

Водолей

През този ден може да изглежда  комплицирано да наблюдавате всичките си действия, поради неналичието на отношение, което  ще проявят някои членове на фамилията, които би трябвало да ви оказват помощ. Егоизмът може да проникне в съвестта им, само че това е обикновено в наши дни.  Въпреки това ще имате безкрайни запаси, тъй че ще можете да се справите все пак. Това ще бъде добър тест за устойчивост за вас.

 

Риби

Със сигурност имате доста повече шансове тъкмо сега  да вземете премислени решения, вместо да мислите за това, което не сте постигнали. Трябва да продължите напред все пак. Вашият темперамент може да бъде разпознат и по силата, която ще покажете в най-трудните моменти. Така че се пробвайте да останете положителни.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР